Milena Pavlović i Milan Čučilović:

Porodica procvetala pre proleća
Poznati glumci dobili su sina Vuka, o kome brinu zajedno sa kćerkama Andrijanom i Olgom, a svi zajedno fantastično se zabavljaju otkrivanjem različitih karaktera koji se najbolje vide u toj novoj situaciji

Piše: Jelena Zorić
Foto: Marko Krunić

U domu glumačko-bračnog para Čučilović nikada nije bilo veselije. Nakon dve kćerkice naši poznati glumci Milena Pavlović (38) i Milan Čučilović (38) pre nešto manje od četiri meseca dobili su i sina Vuka. Bebu, koju sestre Andrijana (8) i Olga (4) sa oduševljenjem čuvaju i maze, roditelji su u šali prozvali košarkaš, jer dobro napreduje i brzo raste. Peti član vesele porodice za kratko vreme uneo je slatku pometnju u ustaljeni životni ritam, ali to nikome ne smeta. Naprotiv, glumci savršeno manevrišu između benkica, flašica i pelena, a kada dođe vreme da se napravi tajm-aut, u pomoć im priteknu roditelji. Milena i Milan u šali kažu da bi im život bio savršen samo kada bi u stanu imali još jednu sobu.

Kako je to dobiti sina posle dve kćerke?

Milan: Veoma zanimljivo. Drugačiji je osećaj. A i Vuk je potpuno različita beba u odnosu na sestre. U svakom slučaju, divno je opet imati bebu u kući.
Milena: Vuk liči na sestre, a ipak ima nešto svoje. Za sada je vrlo miran. Buni se samo kad je gladan i kada ga treba presvući. Za moju decu se može reći: koliko god su one mamine kćerke, toliko je on mamin sin.

Je li velika razlika u odgajanju dvoje i troje dece?

Milan: Kada je vanredna situacija, malo je teže. Generalno, lakše je sa više dece nego sa jednim, jer se svi zajedno igraju. Divno ih je videti na gomili kako se maze i ljube. Ali da ume da bude pakao, ume.
Milena: Trudim se da zainteresujem decu za neke društvene igre, knjige, crtanje, slagalice. Deca bi mogla da provedu dane hipnotisana ispred televizora, a toga se užasavam. Volela bih da nauče da dosadu ra-zbiju kreativnim stvarima, kojih ima bezbroj.

Da li ste protiv dadilja ili baka servisa?

Milan: Naravno da nemamo ništa protiv dadilja. Naša draga komšinica Caca skoro je otišla u penziju pa nam je pomagala skoro svaki dan. I Olgu je čuvala. Inače imamo još rodbine koja uvek pritrči kada zatreba, tako da smo sa te strane srećni.
Milena: Pomoć je neophodna. Divim se majkama koje sve rade same, nisam jedna od njih. Pre svega, Milan mi je velika podrška. Ne treba mi tolika pomoć oko Vuka, koliko mi dobro dođe da neko devojčice izvede u park. Ovi zimski dani su nas zarobili u stanove. Kad dođe proleće, svi ćemo procvetati.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls