Aleksandra Bibić:

Lejdi Gaga s beogradskog asfalta
Balerina i glumica, koja je skrenula pažnju ulogom u TV seriji ‘Miris kiše na Balkanu’, najradije troši novac na cipele, najzavodljivije se oseća u haljinama koje otkrivaju leđa ili ramena, a zbog njenih hrabrih odevnih kombinacija prijatelji je često porede s američkom pevačicom

Piše: Jelena Stojčić
Foto: Marija Ćalić

Atraktivna dvadesetogodišnja balerina Narodnog pozorišta i glumica, široj ja-vnosti poznata po ulozi Riki u seriji “Miris kiše na Balkanu”, Aleksandra Bibić u šoping uvek ide sama. Rasprodaje uglavnom izbegava, dok u sekondhend prodavnicama nikada ništa nije kupila. Obožava visoke potpetice, naročito u kombinaciji sa garderobom koja otkriva ramena jer se tada, kako kaže, oseća najzavodljivije. Iz kuće ne izlazi bez otkačenog aksesoara i velike torbe u koju staju sve neophodne sitnice.

Kako biste opisali svoj stil odevanja?

- Mladalački. Zapravo, uvek se oblačim u skladu sa trenutnim raspoloženjem. Za dan biram kežual garderobu, a za večernji izlazak otkačene kombinacije. Nedavno sam boravila u Italiji gde sam kupila odeću kreiranu u duhu baletske garderobe, koja je idealna za veče. Prijatelji mi često govore da ih po stilu odevanja podsećam na Lejdi Gagu. Zaista, potrebna je hrabrost da neko obuče ono što ja umem da iskombinujem.

Čega najviše imate u garderoberu?

- Definitivno crne i elegantne odeće, a zbog posla kojim se bavim posedujem i dosta pozorišnih kostima. Takođe, volim i garderobu od kože, naročito pantalone, i imam ih nekoliko. Obožavam ih, i u elegantnoj varijanti, ali i uz tunike i patike.

Na šta najradije trošite novac kada je garderoba u pitanju?

- Na cipele. Obožavam visoke potpetice i zaista trošim mnogo novca na kupovinu obuće.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls