Marta Keler i Zijo Rizvanbegović:

Kruna naše velike ljubavi
Glumica, koja je sa petnaest godina osvojila prestižnu filmsku nagradu Feliks, i frontmen grupe ‘Valentino’ pre mesec dana postali su roditelji dečaka Gordana, koji ih je odmah zadivio svojom upornošću i energijom, jer je zbog male težine dve nedelje proveo u inkubatoru

Piše: Žaneta Apostolovski

Foto: Marija Ćalić

Gordan Rizvanbegović Keler odlučio je da se rodi petnaest dana ranije. Mama Marta Keler i tata Zijo Rizvanbegović tih dana su imali sasvim druge planove, ali njihov dečak više nije želeo da čeka, njemu se jednostavno žurilo, iako je težio tek dva kilograma i pedeset grama. Na svet je došao carskim rezom. Zbog prevremenog porođaja Marta i Zijo nisu stigli da se presele u stan koji su kupili za vreme njene trudnoće. U Beogradu će ubuduće biti njihov dom. Tu će odgajati sina i, sudeći po tatinim rečima, verovatno još nekog dečaka ili devojčicu. Marta je inače glumica Pirotskog pozorišta i do šestog meseca trudnoće živela je u Pirotu. Zijo je muzičar i poslednjih godina je funkcionisao na relaciji Sarajevo-Beograd-Amsterdam. Sreli su se sasvim slučajno u jutarnjem programu Televizije Pink.
- Posle tri godine zabavljanja oboje smo želeli bebu. Nismo se venčali, niti imamo nameru da to uradimo, jer smatramo kako ljubav nema veze s brakom. Tako smo se dogovorili još na početku veze. Ali, Zijo i ja se toliko volimo, on je moj DNK. Dete je zaokružilo našu ljubav i čini mi se da se sada volimo još više nego ranije, ako je to uopšte moguće. Presrećna sam što sam se ostvarila kao majka. To mi je bila velika želja - kaže Marta.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls