Ivana Španović:

Obučena da zavede
Atraktivna atletičarka, državna rekorderka u skoku udalj, iako zbog svakodnevnih treninga najčešće nosi sportsku garderobu, najbolje se oseća u uskoj crnoj haljini i cipelama s visokom potpeticom

Piše: Maja Šarić
Foto: Marina Lukić

Najlepša srpska atletičarka i državna rekorderka u skoku udalj Ivana Španović (21) naporno trenira kako bi nastavila da postiže najbolje rezultate. A svakodnevne sportske obaveze diktiraju joj stil oblačenja. Kad završi s treninzima, brzo skida trenerke, helanke i patike i menja pakovanje oblačeći uske haljine i suk-nje i cipele s visokom potpeticom. Ivana obožava da slobodno vreme provodi u razgledanju izloga, a kada dobro osmotri ponudu, kreće u avanturu zvanu kupovina iz koje se vrati punih kesa, ali uvek sa onim što joj je i trebalo.
- Obožavam da kupujem. Pošto živim u centru Novog Sada, kad god izađem iz stana u prilici sam da razgledam izloge i da snimim šta mi se sviđa. A onda iskoristim vikend da svratim do Beograda i detaljno obiđem sve velike centre za kupovinu, u kojima uglavnom i završim svoju šoping-turu - kaže Ivana.

Kako biste opisali svoj stil odevanja?

- Sport mi diktira način oblačenja i zbog toga najčešće nosim garderobu u kojoj se osećam prijatno. Tako da, iako volim da eksperimentišem sa odećom, nemam mnogo mogućnosti za to. Ne pratim trendove po svaku cenu, ali se trudim da uvek obučem nešto što je u tom trenutku moderno.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls