Goca Tržan i Ivana Peters:

Dva glasa za seksepil
Šarmantne članice ponovo okupljenog sastava Tap 011 vratile bi se u period pedesetih kada su žene bile senzualne i putene, najopuštenije su u trenerkama ali nikad bez savršenog veša, jer, kako kažu - nikad se ne zna

Piše: Maja Šarić
Foto: Andreja Damnjanović

Gocu Tržan (36) i Ivanu Peters (36) ponovo je, posle mnogo godina, spojio koncert grupe Tap 011 u Beogradskoj areni. A kako su Tapovci nastavili da nastupaju i posle tog koncerta, dve pevačice se sad redovno viđaju, uživaju u obnovljenom prijateljstvu i ženskim ćaskanjima. Posle godina traženja i poigravanja različitim stilovima, Goca i Ivana mogu da kažu da su najzadovoljnije svojim trenutnim izgledom. Danas su obe majke preslatkih devojčica. I dok Goca svoju trogodišnju Lenu oblači kao pravu malu pankerku, Ivanina četvorogodišnja Sara već sama bira garderobu, a najčešće se odlučuje za suknjice i elegantne cipelice. Obe smatraju da žena od stila mora da drži do sebe, i da njena ženstvenost ne proizilazi samo iz fizičkog izgleda već i iz stava, držanja, pogleda i pokreta.
- Prava dama mora brižljivo da neguje ruke i kožu. U svojoj torbi obavezno treba da ima parfem, maskaru, crveni karmin i novčanik u kome će biti dovoljno novca da pozove nekoga na večeru i plati sebi taksi - Goca Tržan sa osmehom započinje priču o modi.

Jeste li u ovom trenutku zadovoljni sopstvenim izgledom?

Goca: Sa sigurnošću mogu da kažem da jesam. S godinama se osećam sve bolje.
Ivana: Bez obzira na to što još imam koji kilogram viška, ipak sam zadovoljna, jer se osećam dobro. Ispunjena sam pozitivnom energijom, pa sam odmah zadovoljnija i izgledom. Savršenstvo je dosadno.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls