Neverne Bebe:

Meze za zagrevanje a roštilj na bis
Milan Đurđević, Jelena Pudar i Tijana Sretković, članovi popularnog rokenrol benda, posle mnogih turneja mogli bi da napišu ‘Srpski gastronomski vodič’ u kome bi naveli mesta i kafane gde se dobro jede

Piše: Maja Šarić
Foto: Marija Ćalić



Iza benda “Neverne bebe” mnogo je sjajnih nastupa, koncerata i turneja. A koliko je pređenih kilometara, gotovo isto toliko je i posećenih restorana. I zato članovi grupe odlično znaju šta u kom gradu treba jesti.
- Potpuno je besmisleno u Valjevu naručivati morsku ribu, a u Dalmaciji pljeskavice. Prosto, neka mesta su specijalizovana za određenu vrstu jela i mi to poštujemo - započinje priču o hrani Milan Đurđević, frontmen “Nevernih beba”, koji zajedno sa pevačicama Jelenom Pudar i Tijanom Sretković spada u onaj deo grupe koji koliko-toliko vodi računa o namirnicama koje konzumira.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls