Ivana Bajić:

Mašta je najbolji začin svakog jela
Šarmantna televizijska voditeljka koja je osvojila gledaoce serijala ‘Ja imam talenat’ odlično kuva, ali u njenom kulinarskom umeću za sada uživa samo dečko, i to pod uslovom da zasluži

Piše: Žaneta Apostolovski
Foto: Marko KrunićNjena pozitivna energija i kreativnost ne zrače samo sa malih ekrana, Ivana Bajić (28), voditeljka emisije “Ja imam talenat” na RTS-u, podjednako je vesela i kreativna i u sopstvenoj kuhinji. Iako ovu šarmantnu i pametnu devojku malo ljudi može da zamisli za šporetom, pred njenim ukusnim i maštovito aranžiranim specijalitetima redovno ostaju bez teksta i njeni najskeptičniji prijatelji. Talenat za kuvanje nasledila je od tate i bake, za koju tvrdi da je bila neverovatna kuvarica.
- Sve joj je išlo od ruke, testo se nadimalo začas, kolači su bili idealne veličine, pripremala je pečenja i za 20 gostiju. Tata i ja smo nasledili njene kulinarske gene, samo što smo nas dvoje mnogo maštovitiji - kaže Ivana. - Kao mala gledala sam tatu kako nam uvek u pržena jaja dodaje razne začine i povrće, kako od svega što je ostalo u frižideru pravi neki bućkuriš koji prelije vinom, pa zapeče, a na kraju ispadne jelo “prste da poližeš”. On uživa u pripremi hrane i verujem da je njegovo najveće razočaranje to što sam krajem osnovne škole prestala da jedem meso.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls