Ivona Arsenović i Aleksandar Milojević:

Staklena bašta s pogledom na zvezde
U prostranoj kući nasleđenoj od dede, na obodu Zvezdarske šume bračni par preduzetnika ostvario je sve svoje snove: na nekoliko nivoa kreirao je stilski ujednačen životni prostor u kojem, osim porodičnog ljubimca, bolonjezera Tifani, najviše uživaju njihova deca Miloš i Minja

Piše: Mirjana Tasovac
Foto: Marija Ćalić

Ivona Arsenović (36) i njen suprug Aleksandar Milojević (40) zajedno su renovirali staru porodičnu kuću na obodu Zvezdarske šume i pretvorili je u topli kutak za svoju modernu mladu porodicu, koju osim njih dvoje čine i njihova deca Miloš (12) i Minja (10).
- Kuću sam nasledila od mog dede Jovana Arsenovića - otkriva Ivona. - U njoj sam provela najlepši deo detinjstva i ona je za mene najdraže mesto na svetu. Sigurna sam da bi moj deda bio ponosan kada bi video kako naša kuća sada izgleda.
Ivona i Aleksandar su se upoznali u cvećari, a danas su oboje angažovani u biznisu sa cvećem. Ivona je odrasla okružena cvećem i svoj život ne bi mogla da zamisli drugačijim do ispunjenim tim divnim prirod-nim mirisima, oblicima i bojama kakve samo cvetovi imaju. Još kao tinejdžerka pravila je aranžmane i zarađivala džeparac u cvećari svoje mame Mirjane, gde ju je sasvim slučajno primetio Aleksandar.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls