Aleksandra Gudelj:

Dnevnik zgodne kupoholičarke
Atraktivna TV voditeljka najseksepilnije se oseća u haljinama i visokim potpeticama, kad ide sa šestomesečnim sinom Milijanom u šetnju praktikuje da im usklađuje garderobu, a iz šopinga se, po pravilu, vraća s rukama punim kesa i praznim novčanikom

Piše: Maja Šarić
Foto: Marina Lukić

Šarmantna voditeljka emisija “Loto” i “Ekskluziv” na Televiziji Prva Aleksandra Gudelj (27) prava je gradska šmizla. Najbolje se oseća u haljinama i suknjama s pojasom koji savršeno ističe njenu figuru. Ubrzo nakon porođaja povratila je dobru liniju i sada sa velikim zadovoljstvom ponovo može da obuče omiljenu belu haljinu, koju posebno čuva i nikada ne bi mogla da je se odrekne. Iako obožava cipele sa visokim potpeticama, kada izlazi sa šestomesečnim sinom Milijanom, rado ih zameni patikama ili šik baletankama kako bi uživala u dugim šetnjama kraj reke, daleko od izloga i gradske vreve.
- Ali u ostalim situacijama obavezno sam u haljinicama i štiklama - otkriva zgodna Aleksandra. - Izuzet-no sam ženstvena i retko se desi da mi dosade suknje i da kažem: e, danas bih za promenu mogla da obučem farmerke. Moj orman je pun haljina za različite prilike. Mada nemam omiljenu boju i nosim garderobu najrazličitijih nijansi, od bele i crvene preko ljubičaste do crne, najviše se vezujem za bež i boju peska.
Otkako se pre skoro godinu dana udala u suprugu je dobila najiskrenijeg modnog kritičara.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls