Marijana Dugalić:

Raspoloženje je najbolji stilista
Mlada glumica iz kuće ne izlazi bez nekoliko kapi omiljenog parfema i velike torbe u koju može da joj stane čitav život, u njenom garderoberu dominiraju tunike i lepršave haljine, a dobitnu odevnu kombinaciju bira na osnovu trenutne inspiracije

Piše: Maja Šarić
Foto: Marija Ćalić

Šarmantna glumica Marijana Dugalić (26), zapažena po rolama u serijama “Bela lađa” i “Greh njene majke”, voli da šopinguje, a u njenom garderoberu preovlađuju lepršave haljine, tunike i blejzeri. Važno mesto zauzimaju i farmerke. Izbor odevne kombinacije obično joj diktira raspoloženje. Sklona je modnim transformacijama, pa je ponekad i najbliži prijatelji ne mogu prepoznati kad je sretnu u gradu. Njen zaštitni znak su ogromne torbe, koje pretvara u prave mini-kofere, jer se u njenoj tašni može naći sve - od četkice za zube do vozačke dozvole.

Kako biste opisali svoj stil oblačenja?

- Uglavnom ga diktira moje raspoloženje. Sve se, zapravo, zasniva na unutrašnjem osećaju, a ja ga osluškujem. Zbog čestih transformacija događalo mi se da me i prijatelji ne prepoznaju. Tako i nemam određeni stil. Uživam u raznovrsnosti i ne ograničavam svoju maštu.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls