Bijonse Nouls:

Pet pitanja za...
Pesma ‘Run the World (Girls)’, najavni singl s četvrtog samostalnog albuma ‘4’ američke pop dive Bijonse Nouls (29), već je osvojila muzičke liste. A istovremeno s promocijom novog albuma, za koji je promenila imidž i posvetlila kosu, Bijonse snima i rimejk filma ‘Zvezda je rođena’.

(Razgovarala Marijana Marinović/Sipa/JLP)Zašto ste album nazvali ‘4’?

- Jer je to moj četvrti album, a četiri mi je od detinjstva srećan broj: rođena sam 4. septembra, udala sam se 4. aprila, moj muž Džej-Zi rođen je 4. decembra, moja mama 4. januara... A i osvojila sam dosta novca kad sam u kockarnici ulagala na taj broj.

Šta je za vas moda?

- Vrlo sam zahvalna što na svojim nastupima, a i snimajući video-spotove, mogu ostvariti sve svoje modne fantazije. Obožavam što se mogu transformisati i odećom izraziti na različite načine: jedan dan mogu biti devojka iz komšiluka, drugi kraljica, treći pak poslovna žena, četvrti trendseterka...

Volite li da idete u šoping?

- Kad imam vremena, volim da obilazim prodavnice i kupujem odeću koja nije preskupa, poput one u Topshopu, ili da otkrivam male vintidž dućane po Americi. Obožavam modnu kuću Pucci s kojom već duže sarađujem: imaju divne nove stvari.

Zauzeti ste i snimanjem filma ‘Zvezda je rođena’ u režiji Klinta Istvuda:

je li vam bio problem da od pevačice postanete glumica?

- U filmovima ‘Devojke iz snova’ i ‘Cadillac Records’ naučila sam kako da zaronim u sebe, izgubim ego i potpuno prevladam nesigurnost. Naučila sam da pridonosim zabavnoj industriji, shvatila da je moj posao više od same muzike i da mi sve to može biti terapija. A i pevam i glumim s jednakom strašću.

Rodi li se čovek kao zvezda ili to postane s vremenom?

- Mislim da se rodi. Postoje stvari koje su mi urođene i o kojima mi niko nije govorio niti me učio, a još kao mala znala sam šta želim i srećna sam zbog toga.


Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls