Milan Stanković:

Moja najteža godina
Pevač koji zbog sukoba sa produkcijskom kućom mesecima nije nastupao vraća se jači nego što je bio, a u najtežim trenucima imao je podršku majke i devojke Rade Manojlović

Piše: Slobodan Vlajić
Foto: Nebojša Babić

Godinu dana pevač Milan Stanković (23) nije nastupao zbog problema sa produkcijom Grand. Nedavno se na estradnu scenu vratio pun poleta i samopouzdanja, ostavivši za sobom najteži period u životu. Njegov prošlogodišnji nastup na Evrosongu, gde se takmičio sa pesmom Gorana Bregovića “Ovo je Balkan”, najavio je izuzetnu muzičku karijeru. Međutim, nestao je preko noći. Godinu dana ga nije bilo nigde, jer je bio pod ugovorom koji je producentima omogućavao da ga jednostavno “skinu sa programa”. Patio je tiho, trpeo nepravdu, nije se oglašavao. Sve vreme imao je podršku mame i devojke Rade Manojlović (25), koja je i pored raznih pritisaka da ga napusti ostala uz njega. Nedavno se Milan vratio sa singlom “Perje”.
- Gnušam se podmetanja, spletkarenja i ispod časti mi je da bilo šta radim krišom, dok se stvari ne razreše - objašnjava Milan Stanković. - Predugo sam čekao, a nisam naišao na spremnost druge strane u sporu da se stvari razreše na ljudski i dostojanstven način. Pravi sam dokaz da će vam, ako imate šta da pokažete i istina je na vašoj strani, oni koji vas vole ostati verni.

Od čega ste živeli ovih godinu dana, koliko ste proveli na “crnoj listi”?

- U tuđi novčanik i krevet se ne zaviruje. Moje bogatstvo nije u novcu, porodica je stub moje ličnosti i, ako hoćete, egzistencije.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls