Bergizar Korel i Halit Ergenč:

Šeherezada ljubomorna, Onur spasava brak
Popularni turski glumci, kod nas poznati kao protagonisti u hit serijalu ‘1001 noć’, posle tri godine braka završili na terapiji pokušavajući da izbegnu razvod

Pišu: Milena Ranisavljević i Ivan Stajić
Foto: Gloria arhiva

Da lepota, ljubav, bogatstvo i slava nisu imuni na zelenooko čudovište - ljubomoru, odavno se zna. To su na svojoj koži osetili i popularni turski glumci Bergizar Korel (29) i Halit Ergenč (41), koji su naše gledaoce osvojili u hit serijalu “Hiljadu i jedna noć”. Naime, posle tri godine braka, čija je kruna šesnaestomesečni sinčić Ali, lepa Bergizar se suočila sa razarajućom ljubomorom. U takvom stanju počela je da zagorčava život sebi i suprugu. Na sreću, ostala je prisebna i svesna kuda to vodi, pa je prihvatila muževo insistiranje i sa njim krenula kod bračnog terapeuta. Što je, naravno, bila posebna poslastica turskim medijima.
Prvi znaci ljubomore kod Bergizar Korel, koja je od supruga Halita mlađa dvanaest godina, javili su se kad je on počeo da igra sultana Sulejmana Veličanstvenog u serijalu koji se ove godine privodi kraju. Ljubavne scene između njega i Merjem Uzerli, koja u seriji igra sultaniju, izazvale su veliki gnev javnosti delimično zbog slobode, a delimično i zbog toga što su neki to smatrali uvredom sultana. Bergizar je u to vreme u Izmiru snimala seriju “Beskrajna pesma”, i stala je u odbranu supruga tvrdeći da on, kao pravi profesionalac, samo radi ono što reditelj od njega traži. A tražio je da on i Merjem dosta vremena provode u nežnim zagrljajima.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls