Dženifer Lopez i Marko Antonije:

Dugo pripremana odluka
Američke latino zvezde nisu bile zadovoljne u braku: njoj je smetalo što muž želi da joj kontroliše karijeru, njemu se pak nije sviđalo da mu se supruga skida pred filmskim kamerama, a iako su zbog dece dugo odlagali razvod, sad se jednostavno nakupilo previše toga

Piše: Marta Štoos

Kad su Dženifer Lopez i njen suprug Mark Antoni nedavno objavili da se razvode, milioni obožavalaca bili su zaprepašćeni - pa još donedavno izgledalo je da je slavni par srećan i zaljubljen kao nikad pre! Krajem maja, u finalu “Američkog idola”, u kojem je bila članica žirija, pevačica i glumica pridružila se mužu u izvođenju njegove muzičke numere, vatreno zaplesala salsu i na kraju ga s neskrivenom strasti poljubila pred kamerama; početkom juna Mark je verno držao suprugu za ruku i obasipao je poljupcima na njujorškom Tajms skveru gde je Dženifer, zanosna u Pucci miniću, predstavila plakat za “Boys and Girls Club”, organizaciju za decu kojoj je i sama pripadala kao devojčica. A onda, samo mesec dana kasnije, na Baftinoj zabavi u Los Anđelesu, na kojoj su počasni gosti bili britanski princ Vilijam i njegova supruga Ketrin, Džej Lo se, ponovno u Pucciju, ovaj put u dugoj zelenoj haljini provokativno pripijenoj uz telo, pojavila u pratnji mame Gvadelupe, bez muža i, još čudnije, bez venčanog prstena. Nedugo nakon toga usledilo je šturo saopštenje za javnost.
- Odlučili smo da okončamo naš brak. Bila je to vrlo teška odluka, ali oko svega smo se prijateljski dogovorili. A sad molimo da u ovom mučnom razdoblju poštujete našu privatnost - objavili su četrdesetjednogodišnja Dženifer Lopez i njen godinu dana stariji suprug.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls