Severina Vučković:

Tridesete uživo predsedniku na dar
Atraktivna pevačica odlučila je da prvi DVD sa koncerta iz Beogradske arene pokloni Borisu Tadiću, koji izuzetno ceni njen autorski rad i budi se uz njene pesme

Piše: Aleksandar Dačić

Foto: Gloria arhiva

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, splitska pevačica Severina Vučković (38) oduševljena je interesovanjem koje je predsednik Srbije Boris Tadić (52) pokazao za njenu muziku. Dodatno je obradovana saznanjem da predsed-nik najviše voli pesme koje je baš ona sama pisala. Zato je odlučila da uzvrati pažnju i daruje mu video-izdanje sa svog prošlogodišnjeg spektakla u Beogradu, koje će se za desetak dana naći u prodaji.

- Baš lepo, drago mi je. Rekli su mi da Boris Tadić voli pesmu “Šta me sad pitaš šta mi je”, koju sam sama napisala. Pokloniću mu svoj DVD sa koncerta u Beogradskoj areni, koji će se zvati “Tridesete uživo”. Na njemu je i ta pesma - kaže Severina.

Njena reakcija usledila je nakon neočekivanog saznanja da je predsednik Srbije jedan od njenih fanova. Naime, o tome da voli Severinine hitove Boris Tadić se prošle nedelje poverio hrvatskim medijima, uoči posete susednoj državi. On je u jednom intervjuu rekao da u svom ajpodu ima dosta pesama nove hrvatske muzike, i otkrio da naročito voli da sluša Seve.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls