Milica Mihajlović:

Uvek sam držala do sebe
Iako je zarad svojih principa propustila kampanje velikih modnih brendova, atraktivna manekenka nikada nije htela da se odrekne komoditeta na koji su je navikli roditelji, a otkada je u vezi s hrvatskim biznismenom Ivanom Todorićem, izbegava svaku vrstu eksponiranja kako bi sačuvala privatnost

Piše: Žaneta Apostolovski

Foto: Slobodan Pikula za Fratteli

Devojka koja poslednje dve godine interesuje sve paparace u susednoj Hrvatskoj, atraktivna Beograđanka Milica Mihajlović (26) graciozno hoda svetskim modnim pistama, privodi kraju studije na Fakultetu organizacionih nauka i trudi se da joj veza sa biznismenom Ivanom Todorićem (26), sinom vlasnika “Agrokora”, ne naruši privatnost. Milica je snimila reklame za mnoge inostrane brendove, a nedavno je postala i zaštitno lice modne kuće “Fratteli”. Za sebe kaže da je veoma samokritična, jer je veliki detaljista, ali njena samouverenost svakoga impresionira. Elokventna je, ne voli da glumi, nikad se ne folira, a u manekenske vode ušla je sa šesnaest godina. Sve je počelo u Budvi kad joj je direktor agencije “Women” Dejan Marković prišao na šetalištu i ponudio da se oproba kao model.

- Znam da mnoge devojke imaju sličnu priču, ali zaista se tako dogodilo. U početku me to nije zanimalo, trebalo mi je vremena da razmislim. Posle godinu dana sam, ipak, odlučila da otputujem u Milano. Iako su moji roditelji imali poverenja u mene, mama se nije složila sa mojom odlukom, pa je na kraju presudio tata koji je rekao kako sam dovoljno odrasla i pametna i ubedio mamu da me pusti. Spakovala sam kofere i otputovala za Milano - kaže manekenka Milica Mihajlović (26).

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls