Tijana Dapčević:

Želim još dece
Šarmantnu pevačicu je rođenje sina Vuka potpuno promenilo: postala je odgovornija, ranije ustaje, njen odnos sa suprugom Milanom iskreniji je i kompaktniji, a pošto je otkrila koliko je materinstvo divno, odlučna je da uskoro proširi porodicu, po mogućstvu sa još jednim muškim članom

Piše: Jelena Stojčić

Foto: Marko Krunić

Otkako je pre 21 mesec potala mama malog Vuka, Tijana Dapčević (29) je promenila mnogo toga u svom životu. Pored toga što se oslobodila nekih navika, kao što je kasno buđenje i ustajanje, shvatila je da priče starijih kako su deca smisao života nisu fraze nego velika istina. Rođenje sina označilo je i novu etapu u njenom odnosu sa suprugom Milanom (39). Sada je njihov brak čvršći i iskreniji.

- Majčinstvo me je mnogo promenilo. I dalje sam dete koje nikada neće odrasti, tipičan Petar Pan. Ali, otkada se Vuk rodio, čvršće stojim na nogama, odgovornija sam i veoma pazim na svoje svakodnevne zadatke koje izvršavam tačno na vreme. Takođe, jedna od najvećih promena je i to što sada ustajem znatno ranije nego pre. Ne postoji ništa lepše nego kada me Vule probudi ujutru i krene da me lupa po glavi i doziva sa “ma”. I dalje mi se ne obraća sa mama, mada je dobro i ma, jer sam doskoro bila nono. Inače, Vuk je super beba, ne ustaje pre pola deset i, što je veoma važno, spava celu noć, tako da sam po tom pitanju veoma srećna mama.

Da li se i koliko promenio Milanov i vaš odnos nakon rođenja deteta?

- Iako zvuči kao kliše, odnos nam je postao mnogo čvršći, iskreniji, dublji i kompaktniji. Jednostavno, više se volimo.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls