Bergizar Korel:

Radujem se susretu s obožavaocima
Uoči dolaska u naše susedstvo, zbog čega je nakratko prekinula snimanje na obali Egejskog mora, zvezda ‘1001 noći’ otkriva da ju je nova uloga odvojila od supruga Halita Ergenča, ali ne i od sina Alija, kojeg ne vidi samo dok je pred kamerama

Piše: Kruno Petrinović

Foto: Matko Stanković

Kao što je i najavila u prvom razgovoru za Gloriju, turska glumica Bergizar Korel posetiće susednu Hrvatsku, a očekuje se da će uskoro doći i u Srbiju. Dvadesetosmogodišnja zvezda serijala “1001 noć” sa suprugom Halitom Ergenčom (40) ovih dana stiže u Zagreb.

Tokom petodnevnog boravka supružnici će odsesti u predsedničkom apartmanu hotela “Westin”, gde će najzad imati malo vremena samo za sebe. Otkako su u februaru postali roditelji malog Alija, još nisu imali priliku da nekud otputuju sami, a krajem leta razdvojile su ih i poslovne obaveze. Bergizar Korel u letovalištu Češme snima serijal “Beskrajna pesma” u kojem igra kafansku pevačicu Feraju, dok Halit Ergenč u šeststo kilometara udaljenom Istanbulu snima film o sultanu Sulejmanu Veličanstvenom.

- Iako je Češme najlepše letovalište na obali Egejskog mora, a mi smo smešteni u najlepšem hotelu pa nam, što se komfora tiče, ništa ne nedostaje, ipak je cela ekipa ovde u svojevrsnom svojevoljnom zatočeništvu s pet zvezdica - smeje se Bergizar Korel, koja će u Češmeu provesti iduće dve godine.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls