Eva Longorija :

Šade je uvek seksi
Holivudska glumica, voditeljka dodele MTV Evropskih muzičkih nagrada, priznaje čije pesme voli da sluša kad je sama s mužem Tonijem Parkerom i otkriva kako im tehnologija pomaže da svoju vezu održe romantičnom

Piše: Tim Jubenk



Eva Longorija (35), zvezda serijala “Očajne domaćice”, voditeljka MTV Evropskih muzičkih nagrada u Madridu, letos je sa suprugom, košarkašem Tonijem Parkerom (28), krstarila Jadranom. Na dvočasovnom muzičkom spektaklu, na pozornici se pojavila u nekoliko kreacija pa je kao voditeljka uspela da spoji svoje tri strasti - glumu, muziku i modu.

Na dodeli su nastupili Keti Peri, Kings of Leon, Šakira, Kid Rock, Ke$ha, Linkin Park i Plan B. Čijem ste se nastupu najviše radovali?

- Uzbuđena sam što sam videla Keti Peri, Šakira nikada nije razočarala, a zaista volim “Kings of Leon” i “Linkin Park”. Oduševljena sam što su “Bon Jovi” dobili nagradu jer su oni moj najdraži bend. Bila sam mnogo puta na njihovim koncertima, čak sam ih i upoznala i fotografisala se s njima. Fotografija na kojoj sam s članovima grupe toliko mi je draga da sam je stavila na zid u svojoj kancelariji.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls