Irena Spasić:

48 sati uzbuđenja

Šarmantna televizijska voditeljka, čim je saznala da je ostala u drugom stanju, odlučila je da se venča sa svojim dugogodišnjim partnerom

Piše: Marina Kotevski

Foto: Gloria press

Kad je saznala da je u blagoslovenom stanju, Irena Spasić (34), voditeljka produkcijske kuće “Emotion” i emisije “48 sati svadba”, odlučila je da sa svojim dugogodišnjim partnerom stupi u brak.

- Tokom ovih šest godina, koliko vodim emisiju “48 sati svadba”, prisustvovala sam venčanju 250 parova.

Zanimljivo je da kada sam počela da se bavim ovim poslom, uopšte nisam razmišljala o udaji - priznaje Irena. - Ali, naravno, svi ti dirljivi trenuci kojima sam prisustvovala mnogo su uticali na mene. Uzbuđena sam što ću se sada ja naći u ulozi onih kojima sam svih ovih godina pomagala da uživaju u najlepšem danu svog života. Lepa voditeljka svoju intimu brižljivo čuva za sebe, pa ne želi da otkrije identitet budućeg supruga.

- Upoznali su nas zajednički prijatelji još dok sam išla u gimnaziju. Inače, on je nekoliko godina stariji od mene. Kada je emisija “48 sati svadba” krenula sa emitovanjem, već smo se uveliko zabavljali. U početku naša veza nije bila toliko ozbiljna, ali se s vremenom ispostavilo da mi je upravo dečko najveća podrška. Zbog posla sam svake nedelje po nekoliko dana bila na terenu. A on nikada nije bio ljubomoran; nije mu smetao posao kojim se bavim ili to što sam na snimanjima po ceo dan bila okružena muškim kolegama. Oduvek smo imali poverenja jedno u drugo, što je bilo presudno.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls