Tardu Flordun:

Mislim samo na venčanje
Zvezda serijala ‘1001 noć’ otkriva da s devojkom Džanan Erguder želi decu i da je od prvog trenutka bio siguran da je ona prava žena za njega

Piše: Kruno Petrinović

Foto: Matko Stanković i Dogan BurdaTurski serijal “1001 noć” nije obeležila samo ljubavna priča glavnih glumaca Bergizar Korel i Halita Ergenča. Osim Šeherezade i Onura na snimanju su se zaljubili i Tardu Flordun i Džanan Erguder, ali su vezu držali u tajnosti sve dok nije završeno prikazivanje serijala u Turskoj.

- Takav je bio dogovor s producentima i rediteljem. Nismo želeli da naša privatna priča odvuče pažnju javnosti od radnje u serijalu - smeje se Tardu Flordun, koji u “1001 noći” igra Kerema Indžeoglua, Onurovog najboljeg prijatelja i poslovnog partnera. Džanan Erguder pripala je pak uloga najveće negativke, arhitekte Ede, bivše verenice Šeherezadinog pokojnog supruga Ahmeta, čiji će povratak iz Amerike naglavačke okrenuti zbivanja i odnose u serijalu.

Njihova ljubavna priča posebno je zaintrigirala medije jer je Tardu Flordun redovno pri vrhu liste najseksi muškaraca u Turskoj, a prati ga glas neukrotivog, svojeglavog i samoživog čoveka. Ne bez razloga: zbog uzajamne ljubomore dva puta se sukobio sa bivšim devojkama. Glumici Arzu Janardag pre sedam godina je u novogodišnjoj noći razbio nos, a studentkinju Halime Čališkan povredio je nožem kojim mu je pre toga, navodno, pretila, zbog čega je 2003. proveo mesec dana u zatvoru. Ali, pokajao se za to što je učinio i otada se potpuno smirio, a novinske stupce pune isključivo priče o njegovim glumačkim uspesima. Njegova nova izabranica Džanan Erguder iza sebe ima propali brak s američkim rediteljem i scenaristom Kristoferom Barkom. S tridesetoosmogodišnjim glumcem razgovarali smo u stanu u centru Istanbula, u neposrednoj blizini najveće trgovačke ulice Istikal.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls