Zorana Bećić i Igor Đorđević:

Muvanje u šest činova
Simpatična glumica posle mnogo premišljanja prihvatila je uporno udvaranje nešto starijeg kolege, a da nije pogrešila svedoči to što su četiri i po godine u braku u kom su dobili kćerku Petru

Piše: Tanja Nikolić

Foto: Branko PantelićKad je prvi put video Zoranu Bećić (29), tada studentkinju glume, tek diplomirani glumac Igor Đorđević (32) šest puta ju je tokom večeri pitao kako se zove, izgovarajući se lošom memorijom. Lepa crnokosa koleginica odgovorila mu je dva puta, a ostatak večeri ignorisala ga je. Ipak, Igor je bio uporan i na jednom od narednih susreta počeo je da je “muva”.

- Zorana je sa svojom klasom kod profesora Predraga Bajčetića spremala “Komedijaše”, a ja sam igrao Alberta Ajnštajna u “Milevi Ajnštajn” - priseća se Igor. - Čitav njihov ansambl se posle probe ušunjao na koktel koji smo imali povodom premijere drame o slavnom naučniku. Onako mladi, “ukrstili” smo naše naivnosti i svežinu i već “sto godina” smo zajedno.

Zorana dodaje da ju je suprug, sa kojim se venčala pre četiri i po godine, osim lošom memorijom, osvojio i romantikom.

- Igor ume da bude vrlo romantičan i često me iznenadi kad mi onako, bez ikakvog razloga, donese cveće. I svako jutro kuva mi kafu i pušta me da duže spavam kad god može. To je velika stvar i umem da je cenim, jer nam je oboma san bitan - priznaje Zorana.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls