Danilo Ikodinović:

Tako je suđeno
Proslavljeni vaterpolista ispunio je mladalački san: u neposrednoj blizini Petrovaradina udruženim snagama sa prijateljem i partnerom, uz svesrdnu podršku supruge Nataše Bekvalac, otvorio je etno-kafanu u kojoj će se služiti domaći specijaliteti i vina

Piše: Boris Jakić

Foto: Marija ĆalićU blizini Petrovaradinske tvrđave, u naselju Ribnjak, proslavljeni srpski vaterpolista Danilo Ikodinović (34) ostvario je svoj davnašnji san. Sa dobrim prijateljem Aleksandrom Dobrijevićem otvorio je kafanu “Tako je suđeno” u kojoj će se negovati srpsko kulinarsko nasleđe i afirmisati domaći proizvođači vina i rakija.

- Odavno sam maštao da imam kafanu, ušuškano i prijatno mesto gde će se svi osećati dobro. U vreme dok sam se aktivno bavio vaterpolom, zbog brojnih obaveza to je bilo neizvodljivo - objašnjava sportski as. - Kad sam napustio Vaterpolo klub “Vojvodina”, u razgovoru s dugogodišnjim prijateljem Acom, koji ima bogato ugostiteljsko iskustvo, zaključio sam da je kucnuo čas da ispunim svoj san. Aca je takođe želeo da otvori kafanu. Udružili smo snage i stvorili kafanu “Tako je suđeno”.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls