Milica Bursać:

Noći sa Andrijom, dani pred kamerama
Šarmantna TV voditeljka samo dva meseca pošto je rodila sina vratila se poslu, ali to ne bi mogla bez pomoći supruga Jovice

Piše: Tanja Nikolić

Foto: Marija ĆalićMilica Bursać (34), voditeljka TV emisije “U zdravom telu zdrav duh”, pre dva meseca postala je majka. Rodila je dečaka koji se zove Andrija. Beba, koja je ime dobila po dedi sa očeve strane, dodatno je učvrstila vezu lepe voditeljke i njenog deset godina starijeg supruga Jovice Stojkovića. Andrija je zdrav i napredan dečak, a mami i tati već liči na malog čoveka.

- Andrija je veoma sladak i umiljat, ali mi uopšte ne liči na bebu - priča novopečena mama. - Još dok je bio u inkubatoru u bolnici, pošto je odmah po rođenju dobio žuticu, držao je ručice stalno otvorene, iako sasvim male bebe šake drže skupljene u pesnice, kako mi je objasnio pedijatar. Napredan je i baš dobar. Vrlo retko plače, čak nije imao problema ni sa grčevima, mada su me svi upozoravali da će u tom periodu biti kenjkav i razdražljiv. I noću se retko budi, samo kad je gladan. Dok sam bila trudna, govorili su mi da se naspavam, jer kad se budem porodila, biće mnogo neprospavanih noći. Na sreću, nije baš sasvim tako.

Premda su ih svi savetovali da bebu nikako ne navikavaju na nošenje, kao i svi mladi roditelji već su ga razmazili, pa sad Andrija obožava da je u nečijem naručju. Jovica se odlično snašao u ulozi oca ali, otkriva Milica, kad je on tu, ne dozvoljava da beba plače. Odmah skače i uzima ga da ga umiri.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls