Kalina Kovačević:

Beba odlaže glumačke planove
Lepa i uspešna glumica i njen partner Rade Ćaldović treba u junu da postanu roditelji, pa će hit predstave u beogradskim pozorištima morati da potraže alternativu u predstojećoj sezoni jer će se buduća mama posvetiti detetu i porodici

Piše: Jelena Stojčić
Foto: Branko Pantelić i Milovan Milenković

Sjajnoj glumici Kalini Kovačević (27) uskoro će se ispuniti davnašnja želja da postane majka. Naime, kćerka slavne glumice Ljiljane Blagojević i dramskog pisca Siniše Kovačevića na leto će dobiti dete. Otac je fudbalski menadžer Rade Ćaldović (27), s kojim je već više od godinu i po dana u srećnoj ljubavnoj vezi. Iako glumica u “Buhi”, Narodnom pozorištu i Pozorištu na Terazijama igra u veoma gledanim predstavama (“Instant seksualno vaspitanje”, “Prizori egzekucije” i “Maratonci trče počasni krug”), slatki razlozi će je sprečiti da nastupa u predstojećoj sezoni.
- Do kraja januara Kalina će igrati u “Maratoncima”, ali ćemo za naredni period morati da joj nađemo zamenu - kaže Nađa Piale, PR Pozorišta na Terazijama. Istu informaciju dobili smo i u Pozorištu “Boško Buha”, gde već dve godine Kalina uspešno igra Zagu u crnohumornoj predstavi “Instant seksualno vaspitanje”.
- Na Kalinu računamo još ovaj mesec, a za sledeći ćemo videti. Iako nikom nije potvrdila da će odsustvovati, ni poslodavcima ni prijateljima, od februara ne računamo na nju - kažu u pozorištu.
Pošto je u četvrtom mesecu trudnoće, i stomačić joj se već nazire, Kalina Kovačević je odlučila da napravi dužu pauzu što se glume tiče, kako bi se na vreme pripremila za bebu koja stiže sredinom juna. S obzirom na to da joj zajednički život sa Radetom Ćaldovićem veoma prija, i da će u njihovom domu uskoro biti i beba, par uveliko razmišlja o braku.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls