Razvod za četrdeset pet minuta:

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović
Posle višenedeljne drame, o kojoj su izveštavali svi domaći mediji, pop pevačica i nekadašnji vaterpolo reprezentativac odlučili su da se sporazumno razvedu i da nakon četiri godine braka svako krene svojim putem

Piše: Žaneta Apostolovski
Foto: Branko Pantelić

Dok je oko Petrovaradinske tvrđave i naseljem Gornji Ribnjak vetar ledio sve pred sobom, kafanom “Tako je suđeno” proslavljenog vaterpoliste Danila Ikodinovića širila se prijatna toplina iz kaljevih peći. Gosti su pristizali iz časa u čas. Tiha izvorna muzika i prijatni mirisi srpskih specijaliteta atmosferu su činili još toplijom. Ni po čemu se nije moglo ni naslutiti da je domaćin poslednjih nedelja preživljavao pravu porodičnu dramu. Čak ni po njegovom izrazu lica, iako je potpisao sporazumni razvod sa suprugom Natašom Bekvalac.
O razlozima za okončanje četvorogodišnjeg braka Ikodinović ne želi da govori, ali je potpisom na neophodnim papirima u kancelariji novosadskog advokata Dragana Gojkovića prekinuo sve medijske spekulacije i napise o razlazu sa suprugom.
- Predao sam sudu sporazum o razvodu braka između Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac sa svim neophodnim dokumentima kojima se regulišu pravni elementi bitni za brakorazvodnu parnicu - rekao nam je u telefonskom razgovoru Gojković.
Prema njegovim rečima, Nataša je 1. februara došla u njegovu kancelariju pola sata ranije, a zatim im se priključio i Danilo. Za 45 minuta su se dogovorili oko svega.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls