Ivane Đerisilo:

Tačka na vezu
Atraktivna odbojkašica otkriva razloge koji su doveli do raskida dvogodišnjeg emotivnog odnosa sa plivačem Miloradom Čavićem i ističe da je, uprkos tome što je uverena kako je to definitivni kraj, iskustvo uči da nikad ne treba reći nikad

Piše: Boris Jakić

Umesto da svoj odnos unaprede realizacijom planova o zajedničkom životu, naš slavni sportski par, odbojkašica Ivana Đerisilo (27) i plivač Milorad Čavić (26) raskinuli su svoju dvogodišnju romansu. Bez teških reči, glasnih optužbi i lupanja vrata, svako je krenuo na svoju stranu. Bez obzira na to što nijedan raskid veze nije bezbolan, odbojkašica reprezentacije Srbije i istanbulskog Galatasaraja svesna je kako dalje mora da ide sama.

- Ne mislim mnogo na Milorada. Izbrisala sam ga sa skajpa i fejsbuka, i dve nedelje ne odgovaram na njegove poruke i pozive - kaže Ivana Đerisilo. - Daleko od toga da mi nije teško. Ipak smo mi proveli skoro dve godine zajedno, uz manji prekid prošlog oktobra, što je do sada bio naš jedini raskid. Veoma sam ga volela i teško je staviti tačku na dve prelepe godine života. Nije me on ostavio, do ovoga je došlo spontano. Za razliku od njega, koji je izraziti individualac, ja sam timski igrač. Uvek sam bila za dogovor i zajednički nastup.

Profesionalne obaveze su glavni razlog raskida veze poznate odbojkašice i plivača. Pošto Ivana živi i igra u Istanbulu, a Milorad trenira u Italiji, Beogradu ili Banjaluci, bili su prinuđeni da često budu razdvojeni, što je neminovno dovelo do problema u komunikaciji. Ljubav nikad nije bila problem.

- I da mi sad pokuca na vrata, reći ću mu da ga volim. On to zna. To nije sporno. Ali mi smo davno prevazišli fazu momka i devojke. Kad je trebalo da naša veza evoluira u nešto više, jače, snažnije, mi smo zbog naših obaveza ostali tamo gde smo bili na početku. Milorad se neće odreći plivanja zbog mene, niti ću ja bataliti odbojku zbog njega. A neko je morao da napravi kompromis. Mislim da je ovo definitivan kraj naše romanse, mada se s Miloradom to nikad ne zna. Sa njim nikad ne reci nikad.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls