Sanja Aleksić i Dragoslav Šekularac:

Ljubav na prvu vožnju
Legendarni fudbaler Crvene zvezde, pošto je na zajedničkom letovanju pokazao da, osim šarma, poseduje i odličnu fizičku kondiciju, osvojio je simpatije četrdeset tri godine mlađe studentkinje posle čega su ubrzo počeli da žive zajedno

Piše: Slobodan Vlajić
Foto: Marija Ćalić i privatni album

Bez obzira na razliku u godinama, bivši fudbalski as i legenda Crvene zvezde Dragoslav Šekularac (74) i zgodna studentkinja Sanja Aleksić (31) uživaju u skladnoj emotivnoj vezi. Uprkos tome što su prilikom upoznavanja bili skeptični po pitanju zajedničke budućnosti, već četiri godine u praksi potvrđuju da godine nisu prepreka za pravu ljubav.
- Pozvala me je prijateljica Jasmina i rekla kako bi volela da me upozna sa jednom svojom rođakom. Nevoljno sam otišao kod nje. Kad sam ugledao Sanju, shvatio sam da bih grdno pogrešio da sam izbegao upoznavanje. Osvojila me je na prvi pogled - priznaje popularni Šeki.
Sanja nije bila oduševljena idejom svoje rođake da se upozna sa četiri decenije starijim muškarcem. Iako nije imala predrasuda, smatrala je da se tolika razlika u godinama ne može premostiti.
- Bila sam šokirana. Kakav, bre, Šeki, rekla sam rođaki. Nije mi padalo na pamet da izađem sa njim, pošto je toliko stariji - otkriva Sanja. - Bilo me je sramota od ljudi. Ipak, setila sam se jedne utakmice koju sam odgledala dok je on bio trener Crvene zvezde. I pružila sam mu šansu.
Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju ...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls