Horoskop

 

Ovan (21. mart - 20. april)

LJUBAV Osetićete kako se u vama budi strast i želja za uzbudljivim iskustvima. Ako ste sami, sve ćete učiniti da nađete nekoga ko će vam ulepšati leto. S osobom koja vam se sviđa upoznaće vas sused ili bliski rođak
POSAO Izvrsno ćete se snalaziti u timskom radu, naročito u drugom delu sedmice. Bićete spremni na kompromise, osim u slučaju važnih odluka. Putovanje u inostranstvo omogućiće vam da učvrstite važne kontakte.
PRILIKA NEDELJE U nedelju iznenadite porodicu i prijatelje nekim maštovitim kulinarskim receptom. Napravite li piknik u prirodi, još bolje ćete se zabaviti.

Bik (21. april - 21. maj)

LJUBAV Rukovođeni strašću i nekontrolisanim emocijama, uletećete u odnos koji vam može doneti samo kratkotrajno zadovoljstvo. Privlačnost i početni zanos splasnuće kad se suočite sa stvarnošću i malo bolje se upoznate.
POSAO Previše aktivnosti na ljubavnom i društvenom planu umanjiće vaš radni elan i učinak. No, tim brigama nećete se previše zamarati, iako će vas i kolege prijateljski upozoravati da se malo trgnete.
PRILIKA NEDELJE U subotu će vam se ukazati prilika da poboljšate odnos s voljenom osobom, kao i da uverite bliske osobe u istinitost svojih tvrdnji.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

LJUBAV Upoznaćete osobu koja će vas osvojiti zanimljivom konverzacijom i nenametljivim šarmom. Ako ste zauzeti, s partnerom ćete se dobro sporazumevati i bez mnogo reči. Putovanje će vas još više zbližiti.
POSAO Bićete zadovoljni načinom na koji se osobe iz vaše radne okoline odnose prema vama. Zatražite li kakvu uslugu, većina će vam spremno izaći u susret. Shvatićete da uživate poverenje koje nikako ne smete prokockati.
PRILIKA NEDELJE Budite pojačano aktivni i pokretljivi - tako ćete osnažiti telo i smiriti napete živce. Ako ste na letovanju, ne izležavajte se previše.

Rak (22. jun - 22. jul)

LJUBAV Imaćete teškoća u pokazivanju bliskosti, posebno ako ste se tek zaljubili. Ali sredinom nedelje bićete mnogo poverljiviji i sigurni u sebe, a na taj način ćete lakše postići i emotivno zadovoljstvo.
POSAO Karijera vam je u uzlaznoj putanji, a investicije koje preduzmete ove nedelje pokazaće se kao vrlo dobar potez. Zbog premorenosti i neočekivanih porodičnih obaveza krajem nedelje malo će vam oslabiti koncentracija.
PRILIKA NEDELJE Drugi deo sedmice povoljan je za bavljenje sobom i intimnim pitanjima. Kada se dovoljno opustite, biće vam jasno šta treba da uradite.

Lav (23. jul - 22. avgust)

LJUBAV Od vas će zavisiti kako će se razvijati stvari u intimnom životu. Želite li da prekinete vezu kojoj više ne vidite smisla, budite iskreni prema drugoj strani. Pre nego što se upustite u novu romansu, morate sve raščistiti.
POSAO Pretpostavljeni će hvaliti vašu imaginaciju, kreativnost i predanost zajedničkim interesima. No, budete li morali da radite i tokom vikenda, teško ćete se koncentrisati na posao, a sve zadatke obavljaćete s pola snage.
PRILIKA NEDELJE Četvrtak i petak pogodni su za putovanja i inostrane kontakte kao i za upoznavanje novih ljudi i krajeva. Nova iskustva promeniće vaš pogled na svet.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

LJUBAV U želji da svoj intimni život obogatite strašću, osmelićete se i na neke radikalnije poteze. Partnera ćete provocirati seksi odećom, a kad budete u društvu, flertovaćete s drugima samo da ga učinite ljubomornim.
POSAO Povećanu pažnju pridavaćete naoko nevažnim detaljima, a ponekad ćete reagovati spontano i u skladu s unutrašnjim glasom. Želite li da pretpostavljenima uputite neke nove predloge, ne obazirite se na komentare kolega.
PRILIKA NEDELJE Ako ste u potrazi za novom ljubavnom vezom, u četvrtak nemojte ostati kod kuće. Zbog lenjosti ili gledanja televizije ne propuštajte priliku za izlazak.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

LJUBAV Ozbiljno ćete razmišljati o svojoj vezi ili braku. Ako ste nezadovoljni, sami ćete pokrenuti promene. U petak će vam se malo poljuljati samopouzdanje, a kako dani budu prolazili, uverićete se da ste na dobrom putu.
POSAO Isticaćete se verbalnim sposobnostima, dobrim zapažanjem i zanimljivim idejama, no odnos s bliskim saradnicima neće biti baš najbolji. Poželite li koji slobodan dan, teško ćete naći nekoga ko će vas zameniti.
PRILIKA NEDELJE Krajem nedelje vaša intervencija će pomoći da se izbegne porodični sukob, a osobe koje vas nisu simpatisale pokazaće da vas cene.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

LJUBAV Venera i dalje povećava vaše izglede, ali ćete sredinom sedmice posumnjati u partnerova osećanja. Umesto da se povučete u svoj svet, otvorite srce voljenoj osobi - po mogućnosti uz dobro vino i romantičnu muziku.
POSAO Bićete prisiljeni da zaustavite neke započete projekte jer u svojoj sredini nećete naići na dovoljno razumevanja. Očekuju vas zaostali zadaci, kao i mnogo nerviranja zbog sporosti i odugovlačenja.
PRILIKA NEDELJE U sredu dajte oduška potisnutim emocijama. Intuitivno procenite koji je najbolji trenutak da otkrijete šta vam leži na srcu.

Strelac (22. novembra - 21. decembra)

LJUBAV Mnogo ćete razmišljati o osobi koja vas je povredila, ali ako poželite da joj vratite milo za drago, mogli biste se još više zaplesti u njenu mrežu. Zauzetima će malo nežnosti biti dovoljno da razbiju partnerovo nepoverenje.
POSAO Nedostajaće vam volje i snage za zahtevnije zadatke, a naročito će vam teško pasti pojačana kontrola osoba na položaju. Ohrabriće vas podrška kolega i povoljan ishod nekih rizičnih finansijskih aktivnosti.
PRILIKA NEDELJE Petak je povoljan za ulaganje u nekretnine, putovanje preko granice i potpisivanje ugovora. Iskoristite mogućnost da povećate prihode.

Jarac 22. decembar - 20. januar

LJUBAV Porodica i poslovne obaveze sprečavaće vas da se bezbrižno zabavljate, a osobe koje ćete sretati neće biti na vašoj ‘talasnoj dužini’. Ako ste zauzeti, partner će se žaliti da mu ne posvećujete dovoljno pažnje.
POSAO Osećaćete umor i zasićenost. Žalićete se na manjak kolegijalnosti i podrške kolega, no ni vi nećete biti baš susretljivi prema drugima. Uspete li da se odmorite preko vikenda, bićete orniji i efikasniji.
PRILIKA NEDELJE Odbacite negativne misli i ne opterećujte se pitanjima na koja ne možete pronaći odgovor. U subotu budite opušteni i spremni na dobar provod.

Vodolija 21. januar - 18. februar

LJUBAV Žudećete za promenama i uzbudljivim situacijama koje će vam pružiti intenzivan doživljaj leta. Na početku i na kraju nedelje opustićete se druženjem i flertom, dok će vam vikend proteći u nervozi i brizi za porodicu.
POSAO Prepiraćete se s kolegama i buniti protiv autoriteta i nepravednih odluka. Nećete podnositi petljanje nestručnih osoba u svoj rad, čak i ako imaju veća ovlašćenja od vas. U ponedeljak obuzdajte svoju naglu ćud
PRILIKA NEDELJE Ako se partner žali da ga previše zapostavljate, pokušajte da se nekako iskupite. Upregnite maštu i smislite nešto čime ćete ga iznenaditi.

Ribe 19. februar - 20. mart

LJUBAV Odmor i opušteni ugođaj pogodovaće vašoj vezi i planovima za zajedničku budućnost. Vaš izabranik će osvojiti srca vaših prijatelja i bliskih rođaka. Samcima će subotu ulepšati primamljiva ponuda.
POSAO Otkrićete neke svoje skrivene talente, ali će biti važno kako ćete ih iskoristiti. Potrudite se da pronađete poslovne partnere koji imaju dovoljno iskustva i želje za saradnjom. Moguća su podmetanja zavidnih kolega.
PRILIKA NEDELJE Oslonite se na svoje iskustvo i kreativni potencijal i smelo se upustite u nove projekte. Ne dopustite da vas pokolebaju negativne kritike.

Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls