Chicken tikka

Sastojci: 400 g pilećeg filea, kašičica belog luka u prahu, supena kašika kiselog mleka, sirće, ulje, so, čili i korijander, garam masala i malo limunovog soka

Priprema: Iseći file na komade i ostaviti ga u marinadi napravljenoj od kiselog mleka, belog luka, sirćeta, ulja, soli, čilija i korijandera najmanje jedan sat. Potom meso ispeći na roštilju, posuti ga masalom i preliti limunovim sokom
Exotic salata

Sastojci: Po 30 g rendane šargarepe i kupusa, senf, kašika meda, ulje, sirće, so, susam, suncokret

Priprema: Rendani kupus i šargarepu pomešati sa senfom i medom. Dodati malo ulja, sirćeta i prstohvat soli, pa odozgo posuti susamom i suncokretom.
Gajar ka halwa

Sastojci: 150 g šargarepe, 2 dl mleka, 150 g šećera, 50 g putera, indijski orah i badem po želji

Priprema: U posudu sa izrendanom šargarepom nasuti mleko i kuvati dok šargarepa potpuno ne upije mleko. Zatim dodati šećer, puter, indijski orah i badem. Po želji poslužiti sa kuglom sladoleda.
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls