Sofija i Simonida Kažić

Gozba za dve sestre

Beogradske novinarke, uprkos tome što sa istom radoznalošću istražuju ukuse egzotičnih jela i bez ustezanja uživaju u kvalitetnim vinima, potpuno se razlikuju u kulinarskom umeću: dok jedna i zatvorenih očiju može da spremi divne specijalitete...

Dule Nedeljković

Nema dobrog trilera bez pasulja

Pisac, kolumnista i pustolov, posle istraživanja egzotičnih kuhinja po Aziji i Africi gde je jeo gambore veličine naših pilića, vratio se proverenim vrednostima...

Aleksandar Petrović

Ginisova knjiga specijaliteta

Frontmen grupe ‘Orthodox Celts’ zaljubljen je u irsku kulturu i kuhinju, obožava tamno pivo, ovčiji gulaš i dagnje kuvane u mleku, a sve je to probao za vreme boravka u Dablinu koji je, na njegovu žalost, trajao samo dva sata...

Jovana Simonović

Suši je zakon, ostalo su začini

Televizijska voditeljka mogla bi da provede život na japanskoj tradicionalnoj hrani, što ne čudi posle dramatičnih iskustava koje je imala sa dvanaest sarmi i ljutim kobasicama...

Anđelika Simić

Tanjir ljutog zadovoljstva

Zgodnu glumicu ni brojne poslovne obaveze ne sprečavaju da s velikom strašću kuva raznovrsna jela pri čemu se ne pridržava originalne recepture, jer je uverena kako maštovita upotreba začina pravi razliku između dobrog i vrhunskog gastronoma...

Danijela Jankov

Spreman jelovnik za budućeg dečka

Zgodnu voditeljku Televizije Prva kulinarstvo je oduvek privlačilo: kao srednjoškolka pravila je složena jela, uverila se da pojedine namirnice imaju afrodizijačko dejstvo, a njen novi izabranik ne mora da brine da će praznog želuca leći u krevet...

Ivana Bajić

Mašta je najbolji začin svakog jela

Šarmantna televizijska voditeljka koja je osvojila gledaoce serijala ‘Ja imam talenat’ odlično kuva, ali u njenom kulinarskom umeću za sada uživa samo dečko, i to pod uslovom da zasluži...

Neverne Bebe

Meze za zagrevanje a roštilj na bis

Milan Đurđević, Jelena Pudar i Tijana Sretković, članovi popularnog rokenrol benda, posle mnogih turneja mogli bi da napišu ‘Srpski gastronomski vodič’ u kome...

Maja Volk

U baštu po zdravlje

Profesorka dramaturgije i fado muzičarka, pošto je obolela od opake bolesti, sasvim je promenila način ishrane: konzumira isključivo sirovo povrće i voće i tvrdi kako je to recept za dugovečnost i srećan život

Slobodan Beštić

Vegetarijanac sam i tim se dičim

Istaknutom dramskom umetniku su izbalansirana ishrana, u kojoj nema mesta za meso, i redovno upražnjavanje joge pomogli da odigra neke od najzahtevnijih uloga i pronađe ravnotežu duha i tela...
Bergizar Korel i Halit Ergenč
Milan Stanković
Dženifer Lopez i Marko Antonije
Bijonse Nouls